Lupe je za vas pripravil novembrske ugodnosti!

V vse hladnejših novembrskih dneh je še kako pravi čas za nego kože na obrazu, zato je slednja kar v akcijski ponudbi, ravno tako pa je ta mesec še ugodnejša tudi masaža z eteričnimi olji.

foto1V hladnih dneh je najbolj izpostavljena vaša koža na obrazu, zato je pomembno, da jo kar najbolj zaščitimo. Hranilna nega obraza s sojinimi beljakovinami je kot nalašč za to. Naj za vas ta mesec poskrbi profesionalna roka ne za 30€, ampak za pičlih 21€!

In ker v Lupe res radi skrbimo za vas, smo ta mesec v akcijsko ponudbo vključili tudi masažo z eteričnimi olji (55min) po lastni izbiri, namesto za 33€ si jo lahko privoščite že po najugodnejši ceni 23,1€.

Seveda pa to ni vse kar vam ponujamo. Čaka vas še pestra izbira masaž, pedikur in nege obraza, ceno storitev pa hitro preverite v ceniku. Gotovo se bo našlo nekaj za vas. Če pa že ne za vas, pa za vaše bližnje, katere lahko razveselite z darilnim bonom.

Za nego obraza pokličite Tino na 031 622 604, za masažo pa Petro na 040 162 774 ali Luko na 040 725 093. Lahko pa uporabite tudi kontaktni obrazec in nam pošljete sporočilo. Z veseljem se bomo odzvali!

Želimo vam čudovit mesec,
vaš Lupe

Objavljeno v Nerazvrščeno.