S kozmetiko Gerard’s

logo no_quadratoPodjetje Gerard’s je bilo vedno vodilno v lepotni industriji in industriji osebnega dobrega počutja. Njegova glavna vizija je vedno slediti spreminjajočim potrebam žensk in moških s praktičnimi in harmoničnimi rešitvami za oboje.

Srce njegove filozofije je predanost stalnim raziskavam in inovacijam na področju ekskluzivnih rešitev.

Študije najboljšega povezovanja med botanično in farmacevtsko tradicijo ter modernimi tehnologijami, ki jih uporablja, ga že leta držijo na čelu razvoja znanosti o ohranjanju lepote in sijaja kože, kombinacije ciljanih produktov z najbolj učinkovitimi ročnimi tehnikami pa zagotavljajo željene in dolgo obstojne rezultate. Moč le teh sloni v preciznih protokolih storitev, ki jih izvaja visoko usposobljena kozmetična strokovnjakinja.

Glavni namen in učinek proizvodov Gerard’s za izboljšanje videza kože in zmanjšanja nepravilnosti v različnih obdobjih življenja je:

gerards_111. Preprečevanje in zaustavitev nastanka nepravilnosti in znakov staranja kože

2. Zaščita kože pred znaki staranja, ki jih ni mogoče povrniti v prejšnje stanje zaradi notranjih (npr. hormoni, stress, nepravilna prehrana) in zunanjih (UVA, UVB, IR valovi, smog, kajenje) dejavnikov

3. Boj z nepopolnostmi, ki že obstajajo, preko iskanja uporabnih in dolgotrajnih rešitev z uporabo bio aktivnih sestavin in učinkovin, ki so varne, dermatološko potrjene in uporabljene v tretmajih, prilagojenih potrebam kože s strani usposobljene kozmetičarke.

Pri nas lahko poleg čistilnega mleka, tonika in krem kupite tudi ostale Gerard’s proizvode (arganovo kremo za telo, kremo za roke, kreme proti celulitu in učvrstitvi kože, proti strijam…)

Izvajamo naslednje Gerard’s nege obraza:

Osvežilna nega obraza (50min)

Pri osvežilni negi obraza, kot že samo ime pove, osvežimo vaš obraz s pilingom, oblikovanjem obrvi, masažo, masko, ki ustreza vašemu tipu kože in zaključno kremo.

Je osnovna nega, namenjena splošni osvežitvi kože, primerna tako za mlade kot tiste, ki se prvič srečujete s profesionalno nego obraza.

Globinska nega obraza (50min)

Namenjena je čiščenju nečiste kože (zaradi zamašenih por, aken, povečanih lojnic idr.). Z masko pomirimo in zaustavimo prekomerno izločanje loja.

Piling nega Dermashine (30 min)

negaobrazkaTa posvetlitvena linija je rešitev problema nepopolnega tena kože in je primerna tudi za občutljivo kožo in mlajšo nečisto kožo. Nega učinkuje na površinski izgled, zavira staranje in spodbuja celično preobnovo (mehkejša, gladkejša, čvrsta, sijoča, poenotena polt).

Nega je izjemno učinkovita in zato priporočljiva za ženske in moške v vseh starostnih obdobjih, kadarkoli opazimo, da je koža oslabljena, pusta, uvela, neaktivna, odebeljena, postarana, neenakomerno tenirana in še zlasti pri hiperpigmentaciji (madeži) ter nepravilnostih kot posledici aken in brazgotin po aknah.

Klasična nega obraza (60 min)

Nega združuje osvežilno in globinsko nego obraza, torej kožo še dodatno globinsko nahrani, zato je po negi prijetno mehka. Zaradi masažnih tehnik (vsebuje masažo obraza, vratu in dekolteja) pa se boste počutili sproščeni, sijoči in pomlajeni.

Pomlajevalna nega obraza s sojo (50min/70min)

(foto: beautyforsale.eu)

(foto: beautyforsale.eu)

Je nega obraza, ki vlaži, krepi in spodbuja nastanek kolagena. Posebnost je »gooming« masaža za lepši tonus in elastičnost kože.

Namenjena negi kože po 25. letu, ko koža, zaradi zmanjšanja kolagena, že začenja izgubljati napetost in se pojavijo prve gubice. Če začnemo torej redno negovati kožo dovolj zgodaj (ko se znaki šele začenjajo), lahko močno upočasnimo staranje kože, nastanek gubic in ohranimo mladosten videz dlje časa.

Kozmetičarka vam svetuje tudi o tem, kako in s katerimi proizvodi doma nadaljevati s pravilno vsakodnevno nego obraza.