S kozmetiko Thalion

thalionNa razgibani bretanski obali Francije v Ironskem morju Thalionovi laboratoriji že 6 desetletij po skrbnem izboru nabirajo najbogatejše in visoko kvalitetne morske alge. Zaradi posebne lege, drugačnih klimatskih razmer in izjemnega bogastva najkvalitetnejših alg je bilo to geografsko področje priznano kot prvi naravni morski rezervat v Evropi. Od leta 2007 je pod UNESCO kontrolo.

Morska voda in morske alge so v odlični harmoniji z našo kožo. Morski minerali in elementi v sledeh, s pomočjo osmoze prehajajo v celice, povečajo celično presnovo in oskrbo celic s kisikom. To dimanično ravnovesje povrhnjice omogoča oskrbo z bistvenimi vitalnimi mikrohranili, ki pomagajo koži do čvrstosti in svežine.

THALION laboratoriji so v osrčju narave, morja in morskih alg. Z resnično zavezanostjo naravi in spoštovanjem bioloških raznovrstnosti sodijo v svetovni vrh proizvajalcev morske kozmetike. Natančne metode nabiranja in upoštevanje vseh naravnih sprememb so v popolni harmoniji z naravo in sprejetim etičnim kodeksom. Strogo upoštevanje vseh pravil uspešno vodi k ohranjanju stabilnega ekosistema.

Proizvodi Thalion tako odgovarjajo vsem predpisom in merilom o ustreznosti proizvodov tako v EU kot v Sloveniji, so brez parabenov, brez GSO, brez živalskih sestavin in brez poskusov na živalih.

thalion-cilt-bakimiPri nas lahko poleg čistilnega mleka/olja, tonika in krem za domačo nego kupite tudi ostale Thalion proizvode (BB krema, Magnezijevo olje…)Pri nas izvajamo naslednje Thalion nege obraza:

Posebna ponudba v prazničnem decembru 2016 in v januarju 2017

  • Zakup 3x Anti-age nega s takojšnjim učinkom 40 min (namesto 105 eur- 20%) 84 eur!
  • Zakup 3x Anti-age nega s takojšnjim učinkom 60 min (namesto 180 eur -30%) 126 eur!
  • Na vsako posamično Thalion nego obraza -15%!)

Hranljiva vlažilna nega, primerna tudi za nosečnice (50 min)

To je dopolnilna nega, ki osveži obraz. Kožo zavaruje pred zunanjimi vplivi in staranjem, učinkovine rjavih alg pa nadomestijo vlago in naredijo kožo bolj sijočo. Rjava alga namreč vsebuje mikrohranila, ki so ponavadi še posebej v pomanjkanju (sploh v času nosečnosti): kalcij, magnezij, železo in cink ter deluje antibakterijsko, odvaja vodo in toksine ter obnovi povrhnjico.

Po negi je koža navlažena, nahranjena in mehka, zato jo priporočamo vsem, katerih koža na obrazu je zaradi različnih dejavnikov izsušena, pusta in oslabljena.

Zaradi sestave in učinkovin, ki jih vsebujejo proizvodi (ni eteričnih olj ali ostalih sestavin, ki bi lahko škodovale razvoju otroka), pa je to popolna nega za nosečnice in mamice, ki dojijo, saj pomeni brezskrbno sprostitev in čisto razvajanje.

Anti-age nega s takojšnjim učinkom (40 min)

Nega je primerna za nego prvih gub. Vsebuje kombinacijo morskih izvlečkov, mikropeptidov in hialuronske kisline, ki zgladijo linije in gube, ter izboljšajo čvrstost kože. Pomlajevalni serum stimulira obnovo celic in deluje proti povešeni koži, lift masaža pa ima ušvrščevalni učinek, zgladi in zapolni gube. Poteze obraza so sproščene in zglajene in koža izleda napolnjena.

Anti-age nega s takojšnjim učinkom (60 min)

Primerna za nego starejše kože in izrazitejših gub. Masaža z oljem s posebnim učinkom volumna kožo nahrani in izboljša njeno gostoto, lift masaža pa optimalno učvrsti, zgladi in zapolni gube. Poudarek je tudi na negi gub okoli oči, zabuhlemu izgledu in temnim kolobarjem.

Antioksidanti, ki jih vsebuje krema, se bojujejo proti znakom staranja, zmanjšajo videz gub in linij, koža je zaščitena, elastična in gladka. Nanos zaključne BB kreme pa ustvari naraven in popolnejši končni izgled.