Q&A

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako se naročim na masažo?

Na masažo se naročite po telefonu na 040 162 774 ali 040 725 093

Ali se lahko na masažo naročim tudi osebno v salonu?

Na masažo ali kozmetično storitev se lahko naročite osebno v salonu, po telefonu, ali pri storitvi za naslednji obisk.

Kdaj ponovno priti na masažo?

Splošnega pravila, kdaj na ponoven obisk, ni. Po opravljeni masaži vam povemo, kakšno je stanje telesa in na podlagi tega individualno svetujemo, kako naprej.

Najprimernejši je preventivni obisk, da se izognemo nepotrebnim kasnejšim bolečinam, ki ovirajo naše delo in počutje na sploh. Po masaži se pogovorimo o vašem počutju in dorečemo za naslednji termin.

Ali je anticelulitni tretma boleč?

Ne, tretma ni boleč, gre pa za aktivacijo globokih tkiv z močnejšim masažnimi tehnikami.

Ne najdete pravega odgovora ali iščete dodatne informacije? Kontaktirajte nas na telefonsko številko 040 162 774 ali preko e-pošte na info@lupe.si!

Ali je učinek enak, če pridem na anticelulitni tretma 2x na teden ali 1x na mesec?

Učinek ni enak. V programu trajnega zmanjšanja celulita in izboljšanju strukture kože priporočamo nekaj zaporednih obiskov, saj s tretmajem pospešimo izločanje toksinov na predelih, kjer se celulit vidno nabira. Hkrati pa spodbujamo k večjemu gibanju, spremembi prehranjevalnih navad ter pitju dovolj vode.

Ali lahko izbiram med maserjem in maserko?

Seveda. Ob naročanju to povejte, če se le da, se bomo prilagodili vašim željam.

Kakšen je postopek, ko pridem na masažo?

Ko pridete v salon vas prijazno sprejmemo. Na kratko se pogovorimo o tem, ali imate kakšne težave ali bolečine in na podlagi tega svetujemo ali je masaža priporočljiva ali ne. Za tem vam terapevt/ka razloži, kako se pripravite in med pripravo zapusti prostor, da se uredite. Vstopi, ko ste pripravljeni in prične z masažo.

Kako moram biti oblečen za masažo?

Ni predpisov, kako se oblečete, pomembno, da vam je udobno. Zaželjeno pa je, da se pred masažo oprhate.

Ali je nega obraza namenjena samo dekletom?

Nikakor. Čedalje več moških se odloča za negovanje telesa, tako tudi za nego obraza. Kozmetičarka priporoči primerno nego za vaš tip kože, starost ali željeni učinek. Zaradi vrhunskih linij kozmetike Gerard’s in Thalion se res lahko približamo/prilagodimo vašim potrebam in željam. Po novem je na voljo tudi nega obraza za nosečnice.

Kako naj vem na katero nego obraza naj se naročim, če ne poznam svojega tipa kože?

Kozmetičarka vam bo svetovala katera je najprimernejša nega za vaš tip kože ter storitev tudi prilagodila glede na vaše potrebe.

Ali moram pred nego obraza odstraniti ličila?

Zaželjeno je, da na nego pridete brez ličil, ni pa nujno.

Ali je možno kupiti kremo tudi za domačo nego?

Pri nas lahko naročite vse izdelke, ki se pri negah uporabljajo in so na voljo za redno prodajo, od izdelkov za čiščenje, toniziranje, kot tudi kreme in serume.

Ali je pedikura boleča?

Pedikura je zelo prijetna in vaša stopala bodo po njej mehka in negovana.

Kaj je kartica ugodnosti in kako pridem do nje?

Kartico ugodnosti prejmete, ko vnaprej zakupite 5 enakih storitev, pri čemer je 6. storitev gratis in nadaljnjih 5 po ceni kartice ugodnosti. Prvih 6 storitev mora biti koriščenih v roku 3 mesecev od nakupa, vse pa v roku 7 mesecev od nakupa. Kartico ugodnosti je mogoče tudi podariti (enaki pogoji za koriščenje) in je prenosljiva (ob obvezni predložitvi kartice pred vsako masažo).