Nega obraza

Koža je kot ogledalo v katerem se zrcalijo zunanji vplivi, hkrati pa je odsev našega notranjega počutja in zdravja. Je filter, ki ščiti telo pred škodljivimi žarki in snovmi, mehanska zaščita notranjih tkiv ter zbiralnik za vodo, maščobo in hranilne snovi.

Še posebej potrebuje nego koža na obrazu in vratu, saj je najpogosteje izpostavljena škodljivim vplivom okolja in če želimo ohraniti svoje zdravje, mladost in lepoto, je pomembno, da s skrbjo pričnemo že v mladih letih- le s pravilno nego (glede na tip kože, starost in individualne značilnosti) namreč zagotovimo pravilno delovanje ter hkrati preprečujemo prezgodnje staranje.

Osnova vsake nege pa je čiščenje- s površine je treba najprej odstraniti umazanijo, maščobo, ostanke ličil in odmrlih kožnih celic. Le na ta način omogočimo, da se hranila v vseh nadaljnih preparatih lahko absorbirajo.

Ker za vas želimo le najboljše, pri nas zaupamo samo vrhunski profesionalni kozmetiki. Zato uporabljamo francosko kozmetiko Thalion. Nudimo vam tudi oblikovanje in barvanje obrvi in trepalnic.